lunes, 14 de noviembre de 2011

Medi 8 -- 9 CN Mataró Cadet Masc. 3ª Jornada Lliga Catalana

No ens equivocàvem al dir que era el grup de la mort, el grup B de la lliga catalana cadet masculí.  La prova la hem tingut aquest passat dissabte a casa amb el Mataró.  Tercer partit i tercera derrota, segona per la mínima i amb 20 segons per empatar amb la darrera jugada.

Han jugat pel Medi :

Dani Benítez, Alexei Gedgovd, Gerard Montero(1), David Pereira, Adrià Rosell, Eric Colet, Guillem Garcia(1), Oriol Dalmau(3), José Díaz(2), Raul Becerra, Jordi Fernández(1), Noel del Pozo y Carlos Lopez.

Parcials de 2-3, 2-3, 3-3 i 1-0, ens indiquen la gran igualtat en el partit, amb 7 exclusions per cada equip.

Començàvem el partit amb un 2-0 que donava esperances als locals, però una sèrie d'errades i potser de falta de concentració varen fer que el Mataró empates i es poses per davant al finalitzar el primer quart.

Pràcticament calcat el segon quart al primer, millor definició per part del Mataró i algunes errades en el Medi que no permetien igualar el partit.

A la segona part, en el tercer i sobre tot al darrer quart el Medi hi ha posat més empenta i amb alguna jugada molt bonica ens situàvem a un gol faltant 6 minuts pel final del partit.  Aqui els dos equips han jugat potser els pitjors minuts, amb precipitació per ambdós costats, i sent més les errades que no els encerts en atac.

No ha pogut ser i finalment el partit s'ha acabat amb el 8-9 final, potser l'empat hauria estat el resultat més just.

Ara toca el Sabadell, rival molt fort i que mai se’ns ha donat be en categories inferiors, potser es el moment de donar un tomb als resultats i aconseguir la primera victòria.